DUOX PLUS. Het nieuwe geavanceerde DUOX-systeem is nog krachtiger. Hogere prestaties en grotere capaciteit, sneller en gebruiksvriendelijker.

Een volledig digitaal deurintercomsysteem dat werkt met 2 niet-gepolariseerde draden van het begin tot het eind in de installatie.

Maximaal 10 panelen en 10 portiersmodules bij de algemene ingangen. Maximaal 10 panelen en 10 portiersmodules in elk gebouw of appartementenblok. Maximaal 100 blokken en subblokken.

DUOX PLUS is ontworpen om te werken met allerlei soorten projecten; grote of kleine, eenvoudige of complexe, verticale constructies of horizontale installaties.

Met DUOX PLUS kan Fermax elk soort gebouw of huis introduceren in de wereld van connectiviteit, door mobiele doorschakeling op te nemen in zelfs de meest basismonitors.

” Inmiddels is DUOX zo uitgebreid dat Fermax de naam heeft veranderd naar DUOX PLUS. Door onder andere een hogere werkspanning zijn nóg langere kabelafstanden te overbruggen met dunne aderdiameter.

Dit maakt het een nog interessanter systeem voor renovatieprojecten. Uiteraard zijn bij DUOX nog steeds geen SPLITTERS, VERDELERS of AFTAKBLOKKEN vereist!

Het 100% digitale systeem is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en uiterst schaalbaar door de minimale benodigde onderdelen. Less is more.

Inmiddels is het DUOX zo ver doorontwikkeld dat de monitoren standaard een snapshot functie voor 150 foto’s hebben (PhotoCaller) en leverbaar zijn met smartphone koppeling.


De gerenommeerde DUOX bustechnologie van Fermax is al niet meer weg te denken uit intercomland.. In plaats van uitfaseren en weer wat nieuws bedenken wordt het portfolio telkens uitgebreider (+)! Waar een beeldgeheugen van 150 foto’s + smartphone koppeling mainstream zijn geworden is onder de motorkap flink gesleuteld.. Het resultaat: DUOX plus!


Bekijk hier de DUOX leaflet

Bekijk hier de VEO leaflet


Enkele installatievoorbeelden: