Contact

Audict Systems NL

Oranjesingel 16
8262 EK Kampen
T: 038 – 2 340 340
E: info@audict.net

KvK: 54375533

Bestelling doorgeven? Support nodig? Snelle offerte?
Gebruik onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(en)
BestellingSupportOfferteOverige
Uw berichtTelefonisch bereikbaar

Maandag tot en met vrijdag: 9:00 uur – 17:00 uur
Wij zijn toonaangevend in communicatiesystemen!

Whatsapp

Via Whatsapp zijn wij doorgaans bereikbaar. Wanneer wij niet online zijn kunt u alsnog een bericht achterlaten. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Uit België?

Omdat België voor ons niet bepaald om de hoek ligt verwijzen wij Belgische klanten voor leveringen en support van Fermax deurcommunicatie en toegangscontrole graag naar de website van Fermax België. Zij zijn u graag van dienst.

La Belgique n’étant pas proche pour nous, nous souhaitons renvoyer les clients belges vers le site Web de Fermax Belgium pour les livraisons et l’assistance. Ils se feront un plaisir de vous aider.


Over ons

Audict, uit te spreken als ‘AUW DIKT’, is een samenvoeging van de Latijnse woorden ‘AUDI’ (luisteren) en ‘DICT’ (spreken). Sinds 2003 zijn wij actief in het ontwerpen van elektronica en besturingen voor de audiovisuele- en installatiebranche. Daarnaast hebben we verschillende specialisaties in de ICT verworven.

Sinds 2003 is Audict specialist en leverancier van slimme en duurzame automatiseringssystemen voor gebouwen, waaronder: domotica, deurcommunicatie, beveiliging en audio.

Inmiddels is Audict distributeur van Fermax in Nederland. Koploper in volledig digitale tweedraads videofoon, IP-intercom en toegangscontrole.

Audict geeft advies in verschillende trajecten van aanleg. Van ontwerp en bekabelen maar ook de nazorg. Ook adviseert Audict hoe bestaande systemen ‘future proof’ gemaakt kunnen worden.

Ook heeft Audict heeft een uitgebreide serviceafdeling voor alle merken deurcommunicatiesystemen met een eigen technische dienst.

Opdrachtgevers zijn: Elektrotechnische installatiebedrijven, groothandels, audiovisuele bedrijven, verenigingen van eigenaren (VvE’s), woningcorporaties, verhuurders en particulieren.

Onze uitgebreide- en overlappende kennis wordt voornamelijk ingezet bij het ontwerpen van duurzame gebouwgebonden communicatiesystemen. Wij adviseren, leveren en ondersteunen technische professionals die met deze systemen werken.

au·to·di·dact (de; m,v; meervoud: autodidacten) 1iem. die zijn kennis door zelfstudie heeft verkregen