DUOX WiFi monitoren

DUOX VEO WiFi van Fermax is dé eerste tweedraads DUOX monitor voor appartementencomplexen met individuele koppeling naar smartphone of tablet.

Wellicht kent u de bekroonde VEO monitor al door het minimalistische design en de zeer intuïtieve bediening. Vanaf deze zomer zijn de VEO monitor en de handsfree VEO-XS monitor ook verkrijgbaar met WiFi.

Door de monitor te koppelen aan uw thuisnetwerk kunnen oproepen worden weergegeven op mobiele apparaten die draaien op Android of IOS. Met de gratis Fermax BLUE-app kunnen de functies van de monitor worden beheerd vanaf uw smartphone of tablet, zodat overal verbinding gemaakt kan worden vanaf thuis met u, maar ook andersom. De functietoets op de monitor is namelijk te bedienen vanuit de app, waardoor ook externe apparaten kunnen worden geschakeld.

Met de app kunnen meerdere appartementen worden beheerd en oproepen kunnen naar meerdere apparaten worden doorgeschakeld. Vanzelfsprekend hebben de Wi-Fi monitoren ook de bekende Photocaller functie met een geheugen tot 150 foto’s, zodat u geen bezoeker hoeft te missen.

Zoals u gewend bent van Fermax, DUOX en de VEO monitor is ook de app zeer intuïtief te configureren en te bedienen

Wij hebben ‘m en geven graag een demonstratie!

084-0032 358

verkoop@audict.net